EMANI MINERAL - VEGAN MAKE-UP

In Amerika is Emani de nummer 1 in 100% veganistische, hoogwaardige make-up. Emani Vegan Cosmetics is in 1998 opgericht door Michelle Doan. Zij had al haar hele leven een gevoelige huid en had last van acne. Zij ontwikkelde Emani voor de meest gevoelige, problematische en verouderende huid. Alle producten zijn van hoge kwaliteit, dierproefvrij en samengesteld uit natuurlijke en veganistische ingrediënten.

HOGE KWALITEIT EN DIERPROEFVRIJ

SINDS DE OVERNAME DOOR EEN ANDERE VERDELER IN NEDERLAND ZIJN ER CONTSTANT LEVERINGSPROBLEMEN. DAAROM HEB IK BESLOTEN DIT MERK NIET LANGER IN TE KOPEN EN "UIT TE LATEN LOPEN" 

UITVERKOOPAANBIEDING: bestellen tegen de aangegeven kortingsprijs per stuk, of 1+1 gratis tegen het normale tarief. Kortingen zijn niet cumuleerbaar. Wanneer je 1+1 gratis wenst is het goedkoopste bestelde product gratis, geef dan svp aan "betalen per factuur" want dan maak ik een nieuwe factuur, en krijg je een betaalverzoek voordat ik de producten verzend. Verzenden is gratis vanaf een besteding van 50 euro in de webshop.

© 2010 - 2021 Salon Johanna | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel